full screen background image

Accident rutier cu trei vehicule la Valea Putnei

La data de 03.01.2017, în jurul orei 18, un bărbat de 23 de ani, din comuna Gorbănești -Botoșani, în timp ce conducea autoturismul, pe raza localității Valea Putnei, comuna Pojorâta, pe D.N. 17, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta semnalizată prin indicatoare, pe un sector de drum în rampă, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie de 27 ani din Câmpulung Moldovenesc.

 

 

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 23 de ani  și-a continuat deplasarea spre înainte pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 39 ani din municipiul Suceava, care circula regulamentar în direcția opusă.

 

 

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a 3 pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani – fiicele minore ale conducătorului auto de 14, respectiv 15 ani și soţia acestuia, de 37 ani, toți din Suceava.

 

 

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-a fost recoltată cate o probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *