full screen background image

„Cumperi tu, primesc și ei”

”Din 1950 îți pregătim ghiozdanul. Suntem mândri de asta și îți mulțumim!”  Acesta este mesajul cu care librăriile Alexandria își întâmpină clienții de ani de zile. Toamna aceasta, alături de Organizația „Salvați Copiii”, Alexandria Librării inițiază campania de responsabilitate socială cumperi tu, primesc și ei! și îi invită pe toți românii să se implice, astfel încât un număr cât mai mare de copii nevoiași să aibă ghiozdanele echipate pentru școală.

librariile_alexandria

În perioada 1-30 septembrie 2015, clienții care vor pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de noi și vor face orice achiziție din cele 30 de librării Alexandria aflate în 12 județe ale țării, vor sprijini și copiii nevoiași, pentru că anul acesta, Alexandria Librării donează sub formă de rechizite către Organizația “Salvați Copiii România” 1% din valoarea tuturor bonurilor fiscale din luna septembrie 2015. Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură din oricare din librăriile Alexandria se alătură acestei campanii și face un gest concret de încurajare a educației.

Conferința de lansare oficială a campaniei a avut loc astăzi, 1 septembrie 2015, la ora 10.00, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava. La conferința de presă au participat: Cezar Căilean, director de marketing Alexandria Librării, Camelia Iordache, președinte Salvați Copiii filiala Suceava, Mircea Petrariu, manager Shopping City Suceava și Cătălina Biholar, din partea agenției Play by Play.

Reducerea abandonului școlar și a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România sunt, pentru prima dată, posibile cu un simplu gest pe care îl facem atât de mulți. Doar că acum când cumperi tu, primesc și ei!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *