full screen background image

Alina Andronic

Fotografie - Alina Andronic

Alina Andronic

 

Energie pozitivă, un strop de nebunie, o doză de inspirație și în rest… pasiunea pentru radio și curiozitatea pentru ce îşi doresc ascultătorii. Acestea ar fi doar câteva dintre lucrurile ce mă caracterizează. Sunt Alina Andronic și mă declar mândră să spun că ne auzim ON AIR, la Impact FM, de mai bine de doi ani.

Până  în prezent m-am învârtit în jurul domeniului radiofonic încercând să aflu cât mai multe. Astfel am descoperit un post de radio care mă inspiră și care îmi devine din ce în ce mai drag, pe zi ce trece. Am în jur o echipă de oameni cu care nu observ când se termină programul și cu care aș rămâne în studio zile la rând. Am descoperit muzica bună, care te face să dansezi chiar şi în scaun, dar şi dispoziția de invidiat, care ţine o zi întreagă şi porneşte de la primele ore ale dimineţii.

Îmi place să pregătesc ingredientele pentru zilele tale perfecte şi, dacă ne-am „auzit” până acum şi după ora 10.00 şi de la amiază dar şi pe seară, am decis să accept şi provocarea de a fi… o persoană matinală. Ne auzim de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00 în „Dis de dimineaţă” şi în week-end, de la ora 09.00, în Top Hit 30. Ai văzut ceva nou pe site sau pe social media? S-ar putea să fiu vinovată și de asta. Enjoy! Te aştept pe frecvenţe!
One thought on “Alina Andronic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.