full screen background image

Amna lansează „De Câte X Vrei Tu”

După ce a lansat „Mă descurc și singură”, Amna revine cu un nou single și videoclip: „De Câte X Vrei Tu”. Dacă de-a lungul timpului Amna a oferit publicului cele mai frumoase balade, de această dată artista schimbă mood-ul melancolic al pieselor și redă povestea din viața de zi cu zi a unui cuplu.

„Mi-am dorit să accentuez ideea că trebuie să gândim pozitiv chiar și atunci când lucrurile nu merg exact așa cum ne dorim. Mesajele pieselor mele sunt în mare parte de dragoste, însă de această dată am vrut să redau povestea unui cuplu în viața de zi cu zi. Toți ne tachinăm și cred că aceste mici detalii sunt sarea și piperul într-o relație”, a declarat Amna.

Single-ul „De Câte X Vrei Tu” este produs în studioul DeMoga Music și compus de către Marius Moga și Florian Rus, iar videoclipul a fost filmat la Micul Trianon, Prahova.

Amna este o prezență aparte în industria muzicală. Artista a lansat hituri ca „Tell me why” și a cucerit publicul cu piese precum „În oglindă” (feat Robert Toma), „Arme” (feat What’s UP), „Fără aer” (feat Adda), și „Nu poți să mă uiți” (feat Dorian) care au reușit să strângă milioane de vizualizari pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *