full screen background image

Antonio Pican a lansat videoclipul piesei „Demon”

Antonio Pican a lansat pe 22 septembrie noua piesă „Demon” pe scena de la „Romanian Music Awards”, eveniment desfasurat la Râmnicu Vâlcea.
Noul single a fost lansat împreună cu Sprint Music, versurile sunt făcute de Antonio Pican, iar la muzică au colaborat Antonio Pican, Cătălin Năstase și Alex Leceanu.
De curând artistul a lansat videoclipul pentru această piesă.

„Deși piesa Demon este foarte foarte complicată, din orice punct de vedere, ea a durat să fie scrisă o singură seară, pentru că eu consider că acest proiect este un dar de la Doamne, Doamne și pur și simplu toate versurile au venit de la sine. Am simțit că voi face piesa asta, simțeam cum o să sune, fiecare vers în parte, și de asta a ieșit așa autentică. Poate pare un pic absurd, dar eu când scriu versuri mă inspir și din viața mea dar și a altor persoane. În ultima perioadă am tot întâlnit persoane care au trecut prin despărțiri și într-o seară mi-a venit un vibe de scris piesa asta, când a fost un moment mai greu din viața mea. Dar acum s-a finalizat totul și simt că este cel mai potrivit moment să o scot. Și da, este inspirată din viața altor oameni dar și a mea. Din iubire și ură se nasc cele mai frumoase piese. Într-un moment mai puțin bun din viață mea am scris mai multe piese și le voi lansa pe rând”, spune Antonio Pican.

 

 

 

 

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *