full screen background image

Bilete de tratament pentru pensionari

În prezent, la Casa Judeţeană de Pensii Suceava a început eliberarea biletelor de tratament, pentru prima seria a  anului 2016.

 

TRATAMENT

 

Numărul de bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava  pentru această serie este de 53 de bilete, iar plecarea în staţiune se va face în intervalul 15.02.2016-18.02.2016.

 

 

Cele 53  bilete  de  tratament  alocate  Casei  Judeţene de Pensii  Suceava, vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Buziaş, Covasna, Olăneşti , Pucioasa, Amara, Nicolina.

 

 

Pentru prima serie a biletelor de tratament s-au înregistrat 92 de solicitări,dar aceste solicitări au vizat şi alte staţiuni ,în afara celor mai sus enumerate.

 

 

Listele cu repartiţia biletelor de tratament  au fost  afisate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet.

 

 

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament,se pot  prezenta la sediul instituţiei noastre, cu biletul de trimitere-formular în regim special de la medic, buletinul/cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii ianuarie 2016.

 

 

La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri exceptionale, o altă persoană, desemnată de catre titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *