full screen background image

Bitză revine în industria muzicală cu o nouă piesă

La nouă luni de la ultima piesă lansată, Bitză revine pe scena rap-ului românesc cu o nouă piesă, alături de Tata Vlad. Piesa  Mama spunea continuă seria de mesaje sociale, puternice, pe care Bitză le-a inclus în versurile sale de-a lungul întregii cariere. Iar, într-o perioadă în care sentimentele de speranță și puterea de a continua sunt puse la grea încercare pentru fiecare dintre noi, piesa aceasta este chiar cea care te poate ajuta să mergi mai departe.
Versurile din refren Pot să urc sau să cad, tre’ să lupt și să trag, mai bine să am amintiri decât regrete / D-asta sunt gata să alerg în furtună pentru visele mele confirm cele spuse anterior, iar motivul deseori folosit prin  Mama spunea întărește ideea de sfaturi pe care le-am primit cu toții, dar pe care poate am uitat să le mai ascultăm.
Au trecut 17 ani de la ultima piesă pe care am lansat-o împreună cu Tata Vlad. Practic, mai mult poate decât vârsta celor care acum încep să descopere magia din spatele rap-ului românesc. Lucrurile s-au legat extraordinar mai ales ca mesaj, titlul ultimei noastre piese fiind ”Următorul pas”, iar acum cred că fix despre asta e vorba – următorul pas pe care îl avem cu toții de făcut este să credem în noi, în visurile noastre și să avem puterea de a nu renunța. Iar când toate aceste gânduri ne-au fost spuse cândva de mama noastră… ei bine, oricine a ascultat de mama lui, indiferent de cât de cuminte sau nu a fost., spune Bitză.
Curios cum e piesa?  Check it out here!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *