full screen background image

Bursa locurilor de muncă, mâine în județul Suceava

Vineri 7 aprilie, cu începere de la ora 10 se va desfășura la Suceava ( mallul din Burdujeni ), Fălticeni ( sediul AJOFM ), Câmpulung Moldovenesc ( sediul AJOFM ) și Rădăuți ( Casa Germană ) o nouă ediție a Bursei generale a locurilor de muncă.

 

 

Conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunțat astăzi că sunt vacante 530 de posturi : 282  la Suceava, 39 la Fălticeni, 143 la Rădăuți și 66 la Cîmpulung Moldovenesc.

 

 

Vor fi prezenți cel puțin 86 de angajatori, 38 confirmând deja prezența la bursa din Suceava, 11 la bursa din Fălticeni, 15 la bursa din Rădăuți și 22 la bursa din Cîmpulung Moldovenesc.

 

 

Sectoarele de activitate care au oferit cele mai multe locuri vacante sunt construcţiile, industria alimantară şi industria construcţiilor metalice, iar printre domeniile nou apărute în acest cadru de mediere  menţionăm cel al telecomunicaţiilor, al activităţilor de servicii privind forţa de muncă, al publicităţii şi activităţilor de studiere a pieţei.

 

 

Calificările cele mai solicitate la nivelul judeţului sunt  cele de dulgher, zidar, tâmplar, sudor, electrician, lucrător comercial.

 

 

Printre cele mai căutate specializări cu studii  superioare sunt inginerii, economiștii şi specialiştii în marketing, la nivelul județului oferta pentru nivelul superior de studii ajungând la 28 de posturi.

 

.

Persoanele interesate vor putea solicita consiliere pentru a obţine un contract de muncă în străinătate şi suport în vederea relocării, prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa, fiind libere 716  locuri vacante în statele membre UE, majoritatea pentru asistent medical pe piaţa britanică a muncii şi în domeniul turismului din Malta, ca şofer autocar.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *