full screen background image

Campanie de informare publică privind obligativitatea colectării selective a deșeurilor în Fălticeni

Primăria Fălticeni derulează o campanie de informare cu privire la obligativitatea colectării selective a deșeurilor, în urma demersurilor pe care Consiliul Județean Suceava le-a demarat pentru deschiderea depozitului conform de la Moara, acolo unde vor fi transportate deșeurile colectate în municipiul Fălticeni.

Având în vedere ultimele reglementări legale, Consiliul Local Fălticeni a aprobat, la sfârșitul lunii februarie, Regulamentul serviciului public de salubrizare.

 

În urma adoptării noului regulament, colectarea selectivă devine obligatorie în municipiul Fălticeni ( pentru populația de la case, asociațiile de proprietari, agenți economici, instituții publice ).

 

Operatorul de salubritate GOSCOM a luat măsuri pentru implementarea colectării selective, stabilirea programului zilnic de colectarea, dotarea punctelor de colectare din cadrul asociațiilor de proprietari cu pubele destinate depozitării deșeurilor menajere și a deșeurilor reciclabile, dotarea cu saci speciali a populației care locuiește la case.

 

În cazul fălticenenilor care locuiesc la bloc, informarea va fi făcută prin intermediul asociațiilor de proprietari.

 

În ceea ce privește casele din Fălticeni, agenții economici și instituțiile, informarea se va face de către persoane desemnate din cadrul Primăriei Fălticeni.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *