full screen background image

CAS Suceava acceptă prelungirea programelor de consultații ale medicilor

Casa de Asigurări de Sănătate Suceava are încheiate 111 contracte de prestări servicii medicale în ambulatorul de specialitate clinic cu 380 medici specialiști, incluzând și ambulatoriile de specialitate ale spitalelor.

Comisia constituită din reprezentanți ai Casei de Asigurări, Direcției de Sănătate Publică, Colegiului Medicilor, asociația sindicală și cea patronală a medicilor specialiști analizează necesarul de servicii medicale de specialitate și stabilește necesarul de medici specialiști pentru fiecare specialitate clinică și zonă a județului.

 

În condiții de adresabilitate crescută din partea pacienților pentru o anumită specialitate, se poate prelungi programul de lucru, iar medicii specialiști și managerii spitalelor pot solicita CAS majorarea programului.

 

Pentru a veni în sprijinul asiguraților, CAS Suceava nu a limitat și a aprobat de fiecare dată solicitarile medicilor specialiști de prelungire a programului de consultații, astfel încât mai multi pacienți au primit servicii medicale gratuite.

 

În prezent, CAS Suceava are 24 furnizori din ambulatoriul de specialitate care au program de activitate majorat, specialitățile medicale fiind psihiatrie, dermatologie, diabet, oftalmologie, oncologie, neurologie, neuropsihiatrie infantilă, ortopedie, pediatrie, medicină interna, ORL.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.