full screen background image

Cel mai asteptat centru comercial din nord-estul tarii, Shopping City Piatra-Neamt, isi va deschide portile pe 1 decembrie

De Ziua Nationala, locuitorii orasului Piatra-Neamt au un motiv in plus de sarbatoare, dezvoltatorul imobiliar NEPI anuntand deschiderea celui mai nou si modern mall din partea de nord-est a Romaniei, Shopping City Piatra-Neamt, in cadrul caruia hipermarketul Carrefour Piatra-Neamt este magazinul ancora.

 

shopping-city-piatra-neamt_vedere-carrefour

 

Vizitatorii sunt asteptati la marea inaugurare cu zeci de oferte speciale si promotii, precum si cu o serie de spectacole si evenimente speciale.

 

 

Situat pe Bulevardul Decebal 79, noul mall este construit pe un teren de 7 hectare si dispune de o suprafata inchiriabila de 28.000 metri patrati.

 

food-court

 

De asemenea, cei care vor sa ajunga la cumparaturi cu masina au la dispozitie o parcare cu pana la 1.000 de locuri, ce va oferi acces direct catre zonele de divertisment cu cinema, terasa si food court, folosindu-se si de cele doua sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul in zonele Decebal si Bistritei.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *