full screen background image

Conducerea Primăriei Fălticeni a participat la deschiderea anului şcolar în toate unităţile de învăţământ

Luni, 14 septembrie 2015, prima zi a anului şcolar 2015-2016, primarul de Fălticeni Cătălin Coman şi viceprimarul Constantin Bulaicon au participat la festivităţile organizate de unităţile de învăţământ din municipiul Fălticeni, la cele patru şcoli gimnaziale şi cele trei colegii.  

Cu acest prilej, reprezentanţii administraţiei locale au transmis un mesaj de susţinere a învăţământului fălticenean, susţinere care se va concretiza prin continuarea investiţiilor în modernizarea infrasturcturii şcolare, a bazei materiale, dar şi prin recompensarea performanţelor elevilor şi cadrelor didactice

„Vreau să vă asigur că tot ceea ce înseamnă administraţie locală, împreună cu conducerile şcolilor, cu colectivele profesorale, vom face toate eforturile pentru ca elevii, de la cei mai mici la cei mai mari, să aibă cele mai bune condiţii pentru a învăţa, pentru a contribui încă de pe acum la devenirea lor.  Tot ceea ce înseamnă resursele financiare ale administraţiei locale vor fi orientate în continuare, cu prioritate, spre învăţământ. Ţine de fiecare tânăr în parte să-şi respecte şcoala, profesorii şi statutul de elev. Le doresc tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar, să asculte sfaturile celor cale le vor binele şi să ne revedem cu rezultate deosebite şi la închiderea acestui an şcolar” a spus Coman.

Aproximativ 8.000 de preşcolari şi elevi din municipiu şi localităţile învecinate au început cursurile în instituţiile de învăţământ din Fălticeni.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *