full screen background image

De 8 martie dăm la o parte funcțiile și cunoaștem oamenii din spatele lor!

La zi de sărbătoare dedicată femeilor, cine ar fi mai potrivit să vorbească despre cele mai importante femei din viața sa, dacă nu un bărbat?

Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a fost astăzi prezent în studioul Impact Fm, la DRIVE YOUR HIT, alături de Mădălina! În decurs de câteva minute, acesta ne-a povestit despre bunica sa din partea mamei ,,orășeancă get-beget”, mereu elegantă, a cărui miros de tabac fin și ceai de zahăr ars și-l amintește și acum. Discuția a continuat apoi cu referiri la mama sa, la soția sa, dar și la cei mai importanți piloni ai familiei, cei 3 copii: două fetițe și un băiețel.

Dacă până acum ne-am obișnuit să apelăm la ,,purtătorul de cuvânt” Alin Găleată, de această dată am apelat la ,,omul” Alin Găleată. Ce am descoperit? Un familist convins, un tată, un soț, un fiu, mai exact: un om înconjurat de femei importante în viața sa.

Pe final, definiția femeii perfecte oferite de Alin Găleată a fost următoarea: ,,Când spui <>, spui univers, când spui <>, spui speranță, când spui <>, spui viață! N-aș putea să vă dau o definițe, femeia e o taină!”