full screen background image

De vorbă cu reprezentanții Grupului de Inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina, la Dis de Dimineață

„Fii eroul comunității tale! Participă și tu la construirea unei comunități puternice, decise și creatoare deoarece viitorul copiilor noștri este în mâinile noastre!” este mesajul transmis de către reprezentanții Grupului de Inițiativă Fundația Comunitară Bucovina, un grup de inițiativă relativ nou în comunitatea locală, pe pagina lor de socializare.

Alături de matinalii Impact FM s-au aflat Ruxandra Lazariuc și Vlad Tudosă, cu care am discutat pe larg despre grupul de inițiativă, transparență, posibile viitoare proiecte pentru comunitate și implicare:

De asemenea, joi, 26 iulie, de la ora 18.00, putem asista la piesa de teatru intitulată „Noaptea Lupilor”, adusă pe scena teatrului „Matei Vișniec” de trupa de teatru Doroftei Art din București. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru înființarea oficială a Fundației Comunitare Bucovina, o seară inedită cu actori tineri și talentați, un eveniment dedicat comunității bucovinene și nu numai, așa cum transmit tot organizatorii:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *