full screen background image

Drive Your Hit

Luni – Vineri 14.00 – 18.00

După-amiaza este rezervată colegei noastre Flow Reena, care îţi va zâmbi timp de 4 ore înconjurată de hituri faine. Emisiunea este ca şi toate celelalte: dinamică, presărată cu informaţii dintre cele mai proasptete din lumea showbizului dar și din trafic. Tot Flow Reena îţi spune care este cursul valutar, cum îţi va fi vremea, precum şi multe picanterii din lumea oraşului tău.

Hello, hello, numele meu este Flow Reena! Pentru cei care nu mă ştiu viaţa mea se împarte între muzică şi radio. Pot spune că radioul a apărut în viaţa mea ca o completare a personalităţii mele. El este “impactul” care mă trezeşte în fiecare dimineaţă şi mă aduce într-un zâmbet în cadrul emisiunii Drive Your Hit.

Revenind la cealaltă parte, muzica, este o pasiune mai veche care m-a adus de fiecare dată pe scenă, acolo unde muzica este vibrația sufletului meu și unde mă simt eu cel mai bine. Am început să cânt la vârsta de 10 ani, atunci când am păşit pe holul Palatului Copiilor pentru a mă înscrie singură, fără ca părinţii mei să ştie de acest lucru. Astfel până la vârsta de 20 de ani am cules roade, participând la numeroase concursuri, festivaluri şi spectacole. Între timp m-am înscris la „Şcoala populară de arte” secţia muzică uşoară, timp în care mi-am continuat studiile şcolare şi m-am ocupat şi de alte activităţi.

Dacă v-am făcut curioşi, ne putem întâlni pe frecvenţele de Impact, în emisiunea Drive Your Hit, de luni până vineri, de la 14:00 la 18:00. De asemenea ne putem împrieteni şi pe facebook Flow Reena Official, dar şi pe blogul meu personal florinadascalescu.blogspot.ro. Pupici!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *