full screen background image

Gala MTV EMA 2022 va fi difuzată live în peste 170 de țări, inclusiv în România

Gala MTV EMA 2022 va fi difuzată live în peste 170 de țări, inclusiv în România.

„MTV EMAs”, unul dintre cele mai mari spectacole de premii muzicale ale anului care sărbătorește cei mai tari artiști din întreaga lume,  va avea loc la Düsseldorf pe 13 noiembrie, marcând a șasea oară când sărbătoarea anuală a muzicii globale se va desfășura în Germania.

„EMAs” va fi transmis în direct pe MTV, în peste 170 de țări, și pe Pluto TV și Comedy Central, în Germania, pe 13 noiembrie. De asemenea, începând cu 14 noiembrie, evenimentul va fi disponibil pe Paramount+ și pe Pluto TV, la nivel global. Publicul din România va avea ocazia să urmărească gala pe Comedy Central, pe 13 noiembrie, de la ora 21:00.

MTV a dezvăluit nominalizările din acest an pentru „MTV EMAs”, iar Harry Styles conduce detașat, cu șapte nominalizări. Taylor Swift îl urmează îndeaproape cu șase nominalizări, inclusiv pentru „Best Artist„, „Best Pop” și noua categorie EMA, „Best Longform Video”. Nicki Minaj și Rosalía au obținut fiecare câte cinci nominalizări, inclusiv pentru „Best Song” și „Best Artist”.

Pe lista nominalizaților de anul acesta apar, în premieră, artiști precum: Chencho Corleone , GAYLE, Stephen Sanchez, Dove Cameron, Doechii, Baby Keem, Kim Petras, Mae Muller, Saucy Santana, Shenseea, Summer Walker, Wet Leg și alții.

Fanii își pot vota favoriții din 17 categorii neutre din punct de vedere al genului: „Best Song”, „Best Artist”, „Best Collaboration” și două categorii noi, „Best Longform Video” și „Best Metaverse Performance”.

Votarea se face pe site-ul mtv și este deschisă până pe 9 noiembrie.

 

 

MAI CITEŞTE

VIDEO / DENIZ CEM FEAT. ANDA ADAM LANSEAZĂ “YO NO SE”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *