full screen background image

IMPACT FM a marcat Ziua Națională a României așa cum se cuvine!

De 1 Decembrie ne-am dorit să arătăm că România, așa cum o știm noi, este țara cu care ne mândrim. Te-am provocat, în cadrul campaniei noastre, să ne spui care sunt motivele pentru care ești mândru că ești român și răspunsurile nu au întârziat să apară.

Andreea spunea cam așa: „ Se spune că mândria este un păcat… Nu poate fi păcat însă să ne bucurăm că trăim în țara noastră plină de bogății, cu locuri frumoase de vizitat, cu rezerve pe care natura le oferă și de care uneori profităm poate prea mult, cu oameni frumoși și dragi care sunt astăzi așa doar pentru că generațiile trecute au luptat pentru bunăstarea noastră. Și pe lângă bucuria de a trăi în Romania, avem șansa de a o promova, arătând și celorlalți toate aceste lucruri minunate. Cum altfel să ne bucurăm, decât cinstind ziua de 1 decembrie, zi care ne-a unit într-un teritoriu compact și ne-a creat ca stat?!”.

De asemenea, Ion ne-a arătat că mândria de a fi român poate fi exprimată și în versuri: „Impact FM vă spun acum/ma mîndresc că sînt român/și cinstesc astă-zi mare/că e de rememorare/pentru cei ce au luptat/pentru un adevăr curat/au luptat și s-au jertfit/ca sa fiu eu fericit […]”.

De Ziua Națională, programele After Morning cu Gabi Marian și Drive Your Hit cu Alina Andronic au avut ediții speciale în care am marcat așa cum se cuvine această sărbătoare, în care am discutat despre parade militare, desfășurări de forțe și în care te-am și premiat. Pentru că tardiția și mândria autentică merg mână în mână cu gastronomia!

Pe această cale le mulțumim partenerilor noștri, Casa Bucovineană și La Căruța cu Plăcinte din Shopping City, pentru implicarea de care au dat dovadă și pentru bunătățile pe care le-au pregătit pentru ascultătorii noștri.

Și îți mulțumim și ție, române! Pentru faptul că știi cum să fii autentic. Pentru că indiferent de situație, România e țara de care ești cel mai mândru. Și pentru că ne-ai transmis gândurile tale, prin intermediul cărora am reușit să conturăm portretul unei țări care ne aduce împreună, de fiecare dată, nu doar de 1 Decembire!

La mulți ani, române! La mulți ani, România!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *