full screen background image

Incendiu la Negostina

Militarii de la Garda de Intervenţie Siret şi de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui P.M., din satul Negostina, comuna Bălcăuţi.

incendiu-casa

 

În sprijinul echipajelor profesioniste au intervenit 6 lucrători de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Bălcăuţi.

 

 

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unei construcţii corp comun, compusă din anexe, bucătărie, camera centralei termice, baie şi dressing, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la adăpostul de animale, precum şi la o gospodărie învecinată.

 

 

Au ars aproximativ 150 de metri pătraţi din astereala construcţiei corp comun, interiorul camerei centralei termice şi al unui atelier pe 50 de metri pătraţi, bunuri materiale aflate în pod, aparatură şi utilaje electrice din atelier, 4 ferestre din lemn şi PVC, circa 10 metri pătraţi de plăci din OSB şi alte bunuri.

 

 

Flăcările au degradat diferite suprafeţe din planşeele şi pereţii de la baie, living şi hol, obiecte de mobilier şi aproximativ 150 de metri pătraţi de tablă zincată ondulată de pe acoperiş.

 

 

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic generat de un burlan metalic, neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *