full screen background image

INNA – ambasador global EQUAL Spotify

INNA devine ambasador global EQUAL Spotify.

INNA a acceptat invitația Spotify și s-a alăturat cu mândrie noului lor proiect, EQUAL, o inițiativă globală care urmărește să amplifice munca artistelor din întreaga lume.
Utilizatorii Spotify pot accesa EQUAL Hub și pot explora creațiile femeilor din peste 180 de piețe, inclusiv Africa, Italia și Argentina.
Spotify a adăugat aproximativ 5000 de artiste la listele de redare EQUAL și a sprijinit mai mult de 700 de ambasadori EQUAL din întreaga lume.

,,Sunt onorată să fiu unul dintre ambasadorii EQUAL la nivel mondial și să fac parte dintr-o mișcare atât de mare, care poate schimba generații. Inițiativa Spotify este admirabilă, deoarece este o modalitate uimitoare de a oferi femeilor din industrie o platformă puternică pentru a-și promova talentul. Muzica este viața mea, este arta mea. Când muzica intră în joc, toți ne adunăm împreună în cel mai pur mod posibil. Folosiți-vă vocea și împărtășiți cu lumea perspectiva voastră unică!” a spus INNA.

Cu o bază de fani care include 7.6 milioane de abonați pe YouTube, 10 milioane de fani pe Facebook, 3.1 milioane de fani pe Instagram, 928.000 de urmăritori pe TikTok, 1.4 milioane de urmăritori pe Twitter, peste 6.7 milioane de ascultători lunari pe Spotify și 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, românca și-a făcut simțită prezența în topurile globale cu hituri precum “Hot”, “Sun Is Up”, “Cola Song”, “Ruleta”, colaborând cu Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee, Juan Magán, JBalvin, Yandel, Timmy Trumpet și a ajuns în top sloturi în zeci de țări, de la țara ei natală, România, până la Japonia, Mexic, Turcia, Argentina, Spania, Finlanda, Polonia și Statele Unite. Albumul său, “YO”, a fost lansat sub eticheta label-ului lui Jay Z, Roc Nation, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey și mulți alții.

 

 

CITEȘTE ȘI

INNA, concert SPECTACULOS în Mexic

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *