full screen background image

Liviu Teodorescu lansează single-ul “Târziu”

12122416_885272818236238_6484696873016198892_n

 

 

Pe Liviu Teodorescu il cunoaștem drept un tânăr artist cu piese romantice, talentat și care promite o ascensiune perseverentă și sigură în cariera muzicală. Mai știm despre el că face parte din echipa de compozitori De Moga Music și că, pe vremea asta, în urmă cu 4 ani, i-a cucerit, prin prestația lui live, pe toți cei 4 membri ai juriului din cadrul unei emisiuni-concurs TV.

 

A crescut în cadrul concursurilor muzicale, a studiat pian și vioară, a fost student la Universitatea Națională de Muzică din București, a jucat în seriale roluri romantice, apoi a lansat o serie de piese de care s-au bucurat fanii atât din mediul online, dar și ascultătorii de radio și telespectatorii, videoclipurile lui fiind difuzate la toate televiziunile muzicale.

 

După prima lui piesă din cariera solo, “Electronic Symphony”, au urmat “Ești Piesa”, “Așa e dragostea” (cu Andra), “Tot ce mi-a ramas” (cu Robert Toma si Adda), “Un loc în viața ta” și “În bratele tale”, artistul contribuind substanțial atât la text și la compoziția liniilor melodice, cât și la producția finală.

 

Păstrând aceeași notă romantică și nostalgică, Liviu Teodorescu lansează acum single-ul “Târziu”, marca DeMoga Music, Universal Music și MediaPro Music însoțit fiind de un videoclip regizat de iRonic, filmat în București și Brasov.

 

“Uneori oamenii realizează, abia atunci când o pierd, ca nu au acordat suficient timp persoanei de lânga ei. Ei bine, aș spune că piesa “Târziu” ar putea fi un fel de semnal de alarmă pe care îl trag pentru a fi cu toții mai atenți la ce este cu adevărat important, înainte să fie prea #Târziu. În clipul meu este deja târziu și doar mă plimb printre amintiri”, mărturiseste Liviu Teodorescu.

 

Aici poți vizualiza videoclipul:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.