full screen background image

Minor din Suceava urmărit în trafic și încătușat de polițiști

Un echipaj de poliție a încercat să oprească un autoturism la intrarea în localitatea Plopeni dinspre  Salcea, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi și apoi pe DN 29, spre municipiul Suceava.

 

 

Conducătorul auto a efectuat manevre neregulamentare de depășire, în zone de acțiune a indicatorului „depășirea interzisă”, cu încălcarea marcajelor longitudinale continue, iar la intrarea în municipiul Suceava, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului.

 

 

Ajuns pe strada Cuza Vodă, într-o curbă spre dreapta, din cauza carosabilului umed, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în coliziune cu bordura unui trotuar și s-a oprit, moment în care polițiștii au procedat la scoaterea acestuia din vehicul, imobilizarea și încătușarea lui.

 

 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto ca fiind un minor de 17 ani, din municipiul Suceava, ce nu posedă fără permis de conducere.

 

 

Totodată, polițiștii au mai stabilit și faptul că numerele de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul, tânărul declarând faptul că, autoturismul condus este înmatriculat în Bulgaria, însă certificatul și plăcuțele i-au fost reținute anterior de Biroul Rutier Suceava.

 

 

Tânărului i s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *