full screen background image

Cea de-a Vi-a ediţie a evenimentului „Mișcarea înseamnă viață” la Paşcani

În data de 28 mai, la ora 16:30, pe Stadionul Municipal din Paşcani se dă startul celei de-a VI-a ediții „Mișcarea înseamnă viață!” Ești un sportiv împătimit sau pur și simplu îți place sportul? Pentru tine sunt pregătite 25 de minute de antrenament funcțional, urmate de zumba, unde invitatul special este Lucian Liciu şi karate cu Bogdan Grigorovici.

În cea de-a doua parte a evenimentului vor exista ateliere pentru toate categoriile de vârstă, astfel: 4 ateliere de fotbal, ateliere de rugby, voley, atletism, parkour, ateliere ce presupun jocuri pentru copii şi multe altele.
La final va exista şi o tombolă la care toţi cei înscrişi, prin simpla prezenţă la eveniment, au şansa de a câştiga atât echipamente sportive precum: tricouri, mingi, pennyboarduri, skateboarduri sau palete de ping pong, cât şi vouchere la fotbal sau pentru programul Rebrand Yourself.
În acest moment, pe pagina de facebook, Mişcarea înseamnă viaţă, se desfăşoară un concurs online cu premii la fel de atractive. Pentru mai multe detalii şi pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăţi din cadrul proiectului, organizatorii vă sfatuiesc să accesaţi pagina de facebook.

Este de mentionat faptul că sunt aşteptaţ toţi iubitorii de sport şi nu numai, apţi de efort fizic, echipaţi corespunzător şi dornici de mişcare şi distracţie. Peste 60 de voluntari au conlucrat pentru ca evenimentul de duminică să fie unul complet, astfel că ar fi păcat să îl rataţi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *