full screen background image

Noi curse aeriene Suceava – Londra

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță astăzi o extindere masivă la baza sa din Luton, cu adăugarea a patru aeronave Airbus A320 flotei sale de pe acest aeroport până în iunie 2018.

Alocarea a încă patru aeronave Airbus A320, fiecare echipată cu 186 de locuri, face ca numărul total de aeronave din flota Wizz Air de la Luton să fie cinci, împreună având o valoare de 500 milioane de dolari şi continuând în acest fel creștereaimpresionantă a Wizz Air în Marea Britanie.

În ultimele douăsprezece luni (până la 31 octombrie 2017), WIZZ a transportat mai mult de 5,5 milioane de pasageri pe rutele sale din Luton, cu o creștere cu 11% față de 2016, devenind astfel cel de-al doilea transportator ca mărime de pe aeroportul din Luton. Wizz Air își extinde capacitatea la Luton cu 15% în fiecare an și va oferi în 2018 mai mult de 6,9 milioane de locuri pe cele 46 de rute către 20 de țări.

Ca urmare a acestei extinderi semnificative, WIZZ este încântat să ofere cinci noi rute călătorilor din Marea Britanie aflaţi în căutarea următoarei lor aventuri în străinătate.

Vor fi operate zboruri zilnice către frumoasele orașe Larnaca în Cipru și Bratislava în Slovacia, în timp ce alte patru zboruri pe săptămână vor avea loc către Tallinn în Estonia, dar și trei zboruri pe săptămână spre Tirana în Albania și Liov în Ucraina.

Biletele pentru noile rute sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate de la doar 26,99 lire sterline.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *