full screen background image

Nou transport de țigări de contrabandă, depistat la Siret

 

Azi dimineaţă, în jurul orei 3.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret pe sensul de intrare în ţară, C. Vasile, cu cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

 

tigari 1

 

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor.

 

 

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locuri special amenajate, în schimbătorul de viteze, pragurile şi portbagajul autoturismului, cantitatea de 2.355 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

 

 

Ţigările în valoare de 2.870 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

 

 

 

Totodată, autoturismul marca Volkswagen în valoare de 30.800, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor.

 

 

De asemenea, poliţiştii de frontiera au luat faţă de persoana în cauză, măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de un an, începând cu data de 26.02.2016.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *