full screen background image

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava se deschide pe 1 decembrie

Iarna aceasta, Shopping City Suceava te provoacă la distracţie ! 

 

 

afis-deschidere-patinoar

 

Începând cu 1 decembrie, vino să te bucuri de un patinoar modern, dar și de 500 de patine noi, care îți vor asigura momente de calitate pe gheață.

 

 

În ziua deschiderii, toți copiii cu vârsta până în 12 ani vor beneficia de intrare gratuită.

 

 

Noua destinaţie de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde.

 

 

În plus, pe timpul serii vizitatorii se vor bucura de patinaj într-un decor de poveste, graţie luminiţelor de Crăciun care împodobesc locaţia.

 

 

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava se adresează tinerilor, familiilor şi copiilor pasionaţi de patinaj, precum şi profesioniştilor sau celor care îşi doresc să înveţe acest sport.

 

 

De altfel, persoanele care nu vin cu patinele de acasă, au şansa de a inchiria peste 500 de patine de la standul special amenajat lângă patinoar.

 

 

Cei care îşi doresc să petreacă mai mult timp la patinoar, au ocazia de a-şi face un abonament de minimum 10 intrări, beneficiind astfel de 50% reducere atât la taxa de intrare, cât şi la cea de închiriere a patinelor.

 

 

Un alt tip de abonament este cel de tipul 3 + 1 gratuit. Totodată, pentru grupurile organizate, de minimum 10 persoane, se oferă o reducere de 50%.

 

 

Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

 

 

Marele avantaj pe care îl au iubitorii sportului pe gheață este acela că au posibilitatea de a plăti doar 10 lei intrarea și 10 lei închirierea patinelor, timpul alocat patinajului fiind nelimitat.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *