full screen background image

Primul Orășel LEGO din Suceava, la Shopping City

Primul Orășel LEGO din municipiul Suceava se deschide la Shopping City, în perioada 4 – 13 noiembrie.

 

afis-lego-town

 

Copiii sunt așteptați să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO și să își pună creativitatea în valoare într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziție.

 

 

Intrarea este gratuită.

 

 

Fiecare copil care participă la activitățile LEGO se poate înscrie la tombolă, unde are șansa de a câștiga unul din cele 5 seturi LEGO CREATOR.

 

 

Spațiul de joacă LEGO TOWN pune la dispoziția copiilor machete interactive, pentru ca aceștia să construiască în echipă, în care pot reproduce scene sau peisaje diferite.

 

 

Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 2 și 5 ani, ghizii spațiului creativ vor pune la dispoziție piese de LEGO mari, din colecția DUPLO, astfel încât aceștia să se poată juca în siguranță.

 

 

În spațiul de joacă Orășelul LEGO pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani.

 

 

Copiii cu vârsta între 3 – 5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinți sau tutori pentru a fi supravegheați.

 

 

Fiecare copil poate petrece în cadrul LEGO TOWN o oră pe zi.

 

 

Este necesar ca părinții care își lasă copiii în spațiul de joacă să ofere un număr de telefon valid și o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate.

 

 

Evenimentul are loc în fiecare zi, între orele 09:00 – 21:00, în zona magazinului Pepco și va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcțiilor LEGO.

 

 

În spațiul LEGO TOWN se pot juca simultan maxim 30 de copii.

 

 

Grupurile organizate pot vizita Orășelul LEGO zilnic, între orele 09.00 – 15.00, pe bază de programare la numărul de telefon 0330 401 850 int 4.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.