full screen background image

Proiect european de refacere a școlii speciale din Rădăuți

Președintele Consiliului Judeţean Suceava GHEORGHE FLUTUR și cel al Agenției de Dezvoltare Nord-Est VASILE ASANDEI au semnat un contract de finanțare în valoare totală de 190.000 euro prin care se vor reabilita cele două clădiri ale Școlii Gimnaziale Speciale ,,Sf. Stelian” Rădăuți, cu 98 % valoare de finanțare nerambursabilă.

Proiectul finanțat se încadrează în aria Priorității de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din resurse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor. din cadrul Axei prioritare  3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon a Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020.

 

Prin Proiect se urmărește reabilitarea energetica a celor 2 clădiri, astfel încât să se obțină o scădere a consumului anual de energie, precum și o reducere a gazelor cu efect de seră.

 

La Școala Gimnazială Specială ,,Sf. Stelian” Rădăuți, instituție aflată în subordinea CJ Suceava, învață peste 150 de elevi.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *