full screen background image

R3HAB lansează single-ul One More Dance, împreună cu artista norvegiană Alida

New guilty pleasure! Pentru noul său single, One more dance, DJ-ul de muzică electronică R3HAB a făcut echipă cu artista de origine norvegiană Alida. Împreună au creat o piesă puternică ce, cu siguranță, îți va da o stare foarte bună și îți va alunga grijile. R3HAB aduce un vibe dance, cu linii puternice de bas, care reprezintă o bază perfectă pentru vocea plină de profunzime a Alidei. 

Versurile emoționante ale piesei, care amintesc faptul că mai există „încă un dans” în spectacolul preferat, dau puterea necesară pentru face față provocărilor vieții.

One more dance vine după remixul realizat de R3HAB pentru piesa Fuego – Shaggy & Steven Malcom, precum și pentru Am I the only one – HRVY & Astrid S și One Love – Now United.

„One more dance este despre puterea muzicii, care poate vindeca răni adânci și te poate ajuta să-ți construiești curajul astfel încât să poți depăși problemele zilnice. Te poate ajuta să rămâi într-o lume fantastică pentru mai mult timp, așa că apasă play, lasă-te dus de val pentru încă un dans și adună-ți toate puterile pentru a face față oricărei situații cu care te confrunți”, a spus R3HAB.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.