full screen background image

Școala Gimnazială nr. 3 Suceava participă la proiectul Erasmus + „Adevăr și provocare în educația de astăzi”

Până la finalul lunii februarie 2025, la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava se implementează proiectul Erasmus + „Adevăr și provocare în educația de astăzi”, în valoare de 44.600 euro, finanţat de Uniunea Europeană.

Obiectivele proiectului sunt motivarea elevilor pentru învățare prin metode interactive și utilizarea tehnologiei moderne în activitățile școlare, prevenirea sindromului burnout în rândul profesorilor si al elevilor prin oferirea de suport și resurse pentru a gestiona stresul și a se mentine o sănătate mintală și emoțională bună și utilizarea tehnologiei informaționale și a comunicării în activitățile școlare.

Prin acest proiect, Școala Gimnazială nr. 3 Suceava va forma 8 cadre didactice care vor participa la cursuri ce au în vedere asigurarea stării de bine a elevilor și personalului și motivarea elevilor prin utilizarea unor metode și mijloace didactice adaptate nevoilor și intereselor lor.

La sfârșitul lunii trecute a avut loc prima mobilitate a elevilor, în Macedonia de Nord.

12 elevi suceveni – însoțiți de profesoarele SIDONIA APETREI, VIOREL MIHALCEA, CARMEN POSMANGIU și MIHAELA MUSTEA – au fost găzduiți de școala Boris Trajcovski din Monospitovo.

Gazdele au organizat diverse ateliere de lucru și o excursie în capitala Skoplje, context în care tinerii au relaționat.

 

 

CITEȘTE ȘI

Proiect „Adevăr și provocare în educația de astăzi” derulat de Școala Gimnazială nr. 3 Suceava

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *