full screen background image

Șofer din Grămești – Suceava, beat și fără permis de conducere

 

Polițiștii au depistat  un bărbat de 27 ani din comuna suceveana Grănicești în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism înmatriculat în străinătate având numărul de înmatriculare expirat şi, fiind verificat în baza de  date  pe linia  deţinătorilor de permise de conducere auto, s-a constatat că nu figurează ca fiind posesor al vreunei categorii de permis de conducere.

 

RUTIERA 2

De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, a fost a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ”fără a poseda permis de conducere” și ”Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, fapte prev. de art. 334 alin.1, art.335 alin.1 și art.336 alin.1 din Codul Penal, cu aplicarea art.38 alin.1 din codul penal.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *