full screen background image

Solicitări pentru organizarea Adunărilor Generale ale asociațiilor de proprietari din municipiul Suceava

Până la sfârșitul lunii martie sucevenii au ocazia să își discute problemele cu care se confruntă, dar și să desemneze persoanele care să fie la conducerea asociaţiilor de proprietari din care fac parte.

Primăria municipiului reședință a transmis celor 128 de asociații de proprietari solicitări pentru convocarea Adunărilor Generale.

 

Viceprimarul MARIAN ANDRONACHE a precizat că 15 asociații au transmis deja data primei adunări și a reconvocării în cazul în care nu se întrunește cvorumul necesar de 50 % + 1.

 

La a doua adunare, hotărârile pot fi adoptate indiferent de numărul membrilor prezenți, atât timp cât membrii asociației de proprietari au fost convocați pe bază de tabel nominal convocator sau prin poștă cu scrisoare recomandată.

 

În cadrul acestor adunări generale ale asociaţiilor de proprietari se decide componenţa conducerii, salariile acesteia și penalităţile care se percep proprietarilor de apartamente pentru fiecare zi de întârziere la plata cheltuielilor de întreţinere.

 

Cea mai mare asociație de proprietari din municipiul Suceava este 23 + 27 din cartierul Obcini, cu peste 2 mii de apartamente.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *