full screen background image

Spectacol „D’ale carnavalului” la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava deschide, pe 14 septembrie, ora 19 cea de-a doua stagiune cu premiera spectacolului D’ale carnavalului, de I. L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu, o nouă variantă a clasicei comedii.

 

 

Tudor Lucanu este regizor artistic la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca. A absolvit în 2008 Facultatea de Teatru și Televiziune, secția Actorie – română din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în 2010 a absolvit cursurile de Master Actorie din cadrul aceleiași facultăți. În 2012 a obținut diploma de licență pentru Arta Regizorului de Teatru a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, București. A realizat regia, scenografia sau asistența de regie a peste 30 de spectacole, a participat la numeroase festivaluri de teatru naționale și internaționale.

 

 

Printre premiile obținute menționăm premiul „Aureliu Manea” pentru cel mai bun regizor al stagiunii 2014/2015, Teatrul Național „Lucian Blaga”, Cluj-Napoca și cel mai bun regizor pentru spectacolul „Ești un animal, Viskovitz!” de Alessandro Boffa la Festivalul „Pledez pentru TINE(ri)” din Piatra Neamț și Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea.

 

 

Distribuția: Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Sebastian Bădărău, Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Horia Butnaru, Sergiu Moraru, Cristina Florea, Diana Lazăr.

 

 

Prețul unui bilet este de 25 lei.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *