full screen background image

Sute de bicicliști participă la MTB Dragomirna powered by ASSIST

Sute de bicicliști din toată țara sunt așteptați sâmbătă 9 iunie la Dragomirna, la cel mai mare concurs de mountain-bike din Bucovina.

Ajuns la cea de-a VII-a ediție, MTB Dragomirna powered by ASSIST este un eveniment organizat de magazinul de biciclete Monti Cond Serv cu sprijinul ASSIST Software și al partenerilor locali care susțin mișcarea pe două roți.

 

Competiția se adresează atât profesioniștilor, cât și amatorilor, familiilor, tinerilor și copiilor care își doresc să se bucure de o aventură de neuitat în peisajul superb al pădurii din Dragomirna.

 

Participanții vor lua startul din parcarea Camping Dragomirna, lângă Mănăstirea Dragomirna din comuna Mitocul Dragomirnei.

 

Profesioniștii care concurează la Tura Lungă își vor testa limitele în cadrul unei coborâri foarte tehnice, pe o zonă cu alunecări de teren, demnă de o competiție adevărată de mountain-bike.

 

În plus, sunt pregătite multe surprize și pentru susținătorii concurenților, una dintre cele mai inedite activități constând într-o serie de antrenamente de spinning, unde doritorii vor experimenta mersul pe o bicicletă statică și vor câștiga multe premii.

 

Cei mai buni concurenți care vor trece primii linia de start vor fi răsplătiți cu premii în valoare totală de peste 15.000 lei, dar și numeroase surprize pregătite de organizatori și sponsori, pentru ca fiecare persoană să aibă parte de o experiență memorabilă.

 

În plus, fiecare participant la concurs va fi răsplătit cu un pachet de start care va include: tricou tehnic, cronometraj, număr concurs, coliere de prindere, o sticlă de apă, baton nutritiv, gel, medalie de finish și alte produse benefice activității de cliclism.

 

Concurenții vor putea parcurge 4 trasee – traseul lung ( 50 km ), traseul scurt ( 35 km ), traseul kids ( 4 km ) și traseul family ( 14 km ).

 

Pentru primele tipuri de trasee, organizatorii recomandă ca participanții să fie echipați cu cască de protecție, bidon cu apă, ochelari pentru protecție împotriva insectelor și prafului, cameră de rezervă, kit scule și pompă.

 

Taxa de participare este stabilită la 80 de lei, în cazul înscrierii şi plăţii efectuate până în ziua competiţiei şi 10 lei pentru un copil care participă la Traseul Kids.

 

În cazul în care participantul se înscrie în ziua competiției, taxa va fi de 100 de lei.

 

Fiecare participant va primi din partea organizatorilor un pachet de start care va include: cronometraj, număr concurs, coliere de prindere, o sticlă de apă, baton nutritiv, gel, tricou tehnic, medalie de finish și alte surprize.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *