full screen background image

Târg de nunți la Suceava

 

Târgul de Nunți Bucovina îți vine în ajutor prezentându-ți noile trenduri în materie de nunți pentru anul 2017.

 

 

Aducem în atenție atât serviciile necesare organizării unei nunți perfecte, cât și o gamă variată de furnizori pentru a putea alege produsele dorite și de cea mai bună calitate, pe gustul și bugetul fiecăruia.

 

 

Cel mai mare și reprezentativ târg de nunți din Suceava aduce cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume, care vă așteaptă la mallul din Suceava timp de trei zile, între 24 și 26 februarie.

 

 

Evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava este un mod excelent de a afla de la experții din domeniul nunților ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți.

 

 

Vizitatorii vor putea admira cele mai noi colecții de rochii de mireasă, rochii pentru domnișoare de onoare, rochii de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare și de ocazie, dar și voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decorațiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitații, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, săli pentru organizare de evenimente, torturi, produse de cofetărie, panificație și dulciuri, lumânări, închirieri limuzine, și altele.

 

 

Aflat la cea de-a X-a ediție, evenimentul a devenit unul de referință pe piața târgurilor în domeniu, numărul expozanților și vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare și cel mai important târg de nunți din Suceava.

 

 

Toți vizitatorii târgului vor putea participa gratuit și la o tombolă cu premii surpriză.

 

 

Programul de vizitare este zilnic, între orele 10 – 22.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *