full screen background image

Țigări de contrabandă : focuri de armă la frontiera româno – ucraineană

Un echipaj al poliției de frontieră Suceava a observat un grup de persoane care transporta în spate, de la frontiera de stat spre Straja, mai multe colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea lor, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul au abandonat coletele și au încercat să fugă.

 

Deoarece persoanele nu s-au supus somațiilor prin voce,  polițiștii de frontieră au tras 3 focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată nu s-au oprit și s-au dispersat spre Straja.

 

În zonă au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul S.T.P.F. Suceava, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 175.500 lei.

 

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *