full screen background image

Seminar de fiscalitate ”Ultimele noutăți fiscale” cu Adrian Bența

Camera de Comerț și Industrie Suceava vă adresează invitația de participare, pe 17 iunie, la un seminar având ca temă ”Ultimele noutăți fiscale”, susținut de Adrian Bența.

Evenimetul își propune să reunească profesioniști din domeniu, persoane interesate să își consolideze cunoștințele precum și reprezentanți ai companiilor județene, pentru a dezbate obligațiile și noutățile legislative din domeniul fiscal și pentru a găsi împreună soluții de îmbunătățire a relației dintre contribuabili și autorități.

Evenimentul se va desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, etajul 1, sala nr. 2 , în intervalul orar 09:30 – 16:30 și va fi susținut de Adrian Bența – consultant fiscal și auditor financiar, membru al Camerei Consultanților Fiscali, membru al Camerei Auditorilor Financiari, cu o experiență de peste 15 ani în contabilitate și fiscalitate, autor și co-autor de lucrări și cărţi de specialitate fiscală, articole în domeniul financiar-contabil și fiscal.

Subiectele abordate în cadrul semiarului vor viza parcurgerea noutăților fiscale; impozitarea diurnei, noile proceduri; șomaj tehnic decontat din bugetul asigurărilor de șomaj; regimul sponsorizărilor, procedurile valabile în anul 2022; regimul fiscal al tichetelor cadou, voucherelor de vacanță, tichete culturale, etc.; beneficii salariale cu taxe reduse; definitivarea calculului de impozit pe profit pentru anul 2021 – reducere de impozit conform OUG nr. 153/2020; taxa pe valoare adăugată, regimul OSS, livrări și achiziții intracomunitare, exporturi; TVA la bunurile second-hand. Achiziție autoturisme second-hand; impozit pe venitul datorat de nerezidenți; proceduri de aplicare a convențiilor de evitare a dublei impuneri; jurisprudența Curții Europene de Justiție în cauze pronunțate în anul 2022 incluziv pe cauze din România; principalele aspecte fiscale și contabile privind sistemul e-Factura și sistemul e-Transport; dezbateri și discuții libere pe situații ale participanților la seminar.

Tariful  de participare este de 300 lei/persoană, la care se adaugă TVA, iar membrii Camerei de Comerț și Industrie Suceava beneficiază de un discount de 15% din valoarea taxei de participare.

Termenul limită de înscriere și plată este 16 iunie 2022, iar înscrierile se fac prin completarea formularului de înscriere disponibil aici: http://ccisv.ro/content/seminar-de-fiscalitate-ultimele-noutati-fiscale-cu-adrian-benta-17-iunie-2022-ora-1700/

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Proiect IMPULS pentru îmbunătățirea cunoștințelor angajaților la CCI Suceava

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *