full screen background image

VIDEO/ BiBi lansează o piesă de vară cu și despre fete

BiBi lansează o super piesă cu și despre fete, un feat. cu Izabele Simion și Codruța Filip – “Când se adună fetele”, o colaborare Sprint Music & Bulls Records.

Pentru “Când se adună fetele”, muzica a fost asigurată de Achim Marian, Izabela Simion și Mihail Gheorghe, textul fiind realizat tot de Achim Marian și Izabela Simion, iar videoclipul regizat de Silviu Mîndroc, din mâna căruia ies opere de artă.

“Când se adună fetele” e un proiect plin de veselie și ne dorim să scoatem la dans toți ascultătorii, în special fetele, deoarece noi credem că această piesă este imnul fetelor. Mă bucur din suflet că am avut ocazia să colaborez cu Izabela și Codruța Filip, două fete talentate și frumoase, și sperăm ca piesa noastră să aducă voie bună și petreceri frumoase vara aceasta. Este un altfel de proiect pentru mine una și îmi doresc în continuare să lansez cât mai multe piese care să cuprindă un public cât mai larg. Muzica este atât de frumoasă și sunt recunoscătoare că am șansa să creez această artă și să întâlnesc atât de mulți oameni talentați. De dată această să fie cu balans și petrecere, vă așteptăm cu multe share-uri dacă vă place proiectul nostru!”, a mărturisit BiBi.

 

CITEȘTE ȘI

VIDEO / TRUPA AXXA A RELANSAT HITUL ”MAREA”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *