full screen background image

VIDEO/ JAMES CARTER & XIRA LANSEAZĂ “HIDEAWAY”

JAMES CARTER & XIRA LANSEAZĂ “HIDEAWAY”.

DJ-ul și producătorul James Carter (cu 9 milioane de ascultători lunar) cu sediul în Berlin se alătură artistei australiene XIRA pentru a lansa “Hideaway” – o piesă moody house cu un sound catchy. Aceasta marchează a treia sa lansare sub propria sa casă de discuri ‘serotonin’ – care face parte din noul val Dance & Electronic.

,,Să colaborez cu XIRA pentru <<Hideaway>> a fost un proces extrem de palpitant! Am scris piesa anul trecut în mod spontan la Brighton. Piesa este dedicată nopților de vară târzii – un reminder să trăim prezentul și să evadăm din realitate doar pentru moment. Sper că toată lumea se va bucura de ea la fel de mult ca noi!” – James Carter.

,,Să mă plimb prin Londra și să ascult <<Hideaway>> mă face să simt că este deja vară (chiar și cu 5 straturi de haine și o căciulă). Are acea energie nostalgică care te face să simți că ești în mijlocul mulțimii la festival și un hook simplu care (sperăm) va rămâne în mintea ta zile întregi. Lucrul cu James la această piesă a fost un vis absolut”. – XIRA.

 

CITEȘTE ȘI

AUDIO / DAVID PUENTEZ ȘI INNA AU LANSAT PIESA „THE LOVE”

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *