full screen background image

13 septembrie – Ziua Porților Deschise la ISU Suceava

În contextul sărbătoririi Zilei Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava organizează pe 13 septembrie o serie de manifestări cu participarea publicului larg.

Evenimentele vor începe la ora 11 cu un ceremonial religios de cinstire a memoriei eroilor pompieri, prin întâlniri cu pompierii rezervişti, precum şi prin scurte alocuțiuni ale oficialităților.

Vor fi depuse coroane de flori la statuia din faţa Inspectoratului şi la mormintele celor 3 eroi pompieri din judeţul Suceava :  sergenții majori (post-mortem) VASILE POPIUC din Moldova Suliţa, IOAN CRĂIUȚ din Frumosu şi VICTOR IVAȘCU din Sadova.

Ceremonia se va desfășura în fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava și se va încheia cu defilarea Gărzii de Onoare.

De asemenea, porţile tuturor subunităţilor pompierilor militari din judeţ se vor deschide pentru cetățenii care vor dori să le viziteze, între orele 9 – 16.

Participanții vor putea vedea tehnica și accesoriile de intervenție și vor primi materiale informative, cu teme de prevenire și de comportament în cazul producerii unor situații de urgență.

 

 

CITEȘTE ȘI

Marți, 13 septembrie – Ziua Porților Deschise la ISU Suceava

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *