full screen background image

366 locuri libere în liceele din județul Suceava, la a doua etapă de înscrieri

Absolvenţii ciclului gimnazial care nu au prins un loc la liceu după prima repartizare computerizată au o nouă şansă de a fi admişi în învăţământul liceal, în cea de-a doua etapă de admitere.

Ei pot opta doar pentru locurile rămase libere în urma admiterii din vară, liceele din judeţ dispunând de 366 de locuri neocupate.

 

Inspectoratul Școlar a anunțat că de astăzi până joi inclusiv se primesc cererile de înscriere a absolvenţilor clasei a 8 -a care se încadrează în condiţiile menţionate.

 

Astăzi este programată înscrierea candidaţilor la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă.

 

Vineri va avea loc repartizarea absolvenţilor în ordinea descrescătoare a mediei de admitere sau a mediei generale de absolvire a claselor 5 – 8 pentru cei fără evaluare naţională.

 

Locuri neocupate mai sunt inclusiv la Colegiile Alexandru cel Bun Gura Humorului, Vasile Lovinescu și Mihai Băcescu Fălticeni, Andronic Motrescu Rădăuţi, Silvic Câmpulung Moldovenesc,  precum și la Alexandru Ioan Cuza, Petru Muşat și Samuil Isopescu Suceava.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *