full screen background image

Good Morning

Luni – Vineri 07.00 – 10.00

 

Se știe că ziua bună de dimineață se cunoaște. Așa că Impact FM s-a gândit să-ți facă dimineața mai însorită cu o doză de bună dispoziție care să-ți ajungă pentru toată ziua.

Stai pe frecvențele noastre și pune-te la curent cu radare, meteo, trafic, decizii, revista presei, discuții ale autorităților locale, planuri de viitor, concursuri… toate din orașul tău! De luni până vineri între 7 și 10 ia-ți doza de bună dispoziție pentru întreaga zi și pune-te la curent cu cele mai noi informații!

Valentin Darii şi Roxana Caraiman sunt alături de tine în Iași pe 88,4 FM și în Piatra Neamț pe 94,7 FM.

Ascultă singurul matinal local din orașul tău!
Vali pentru cei dragi, Validarii pentru colegi, e omul care știe cel mai bine numãrul de telefon, de sms și id-ul de messenger al radioului.

Spune cã e scorpion, adus de barzã undeva în toamna lui 86, într-o noapte de 12 noiembrie la ora 24. Deși nici dracu’ nu a vãzut barzã zburând noaptea. Fiind mai slãbuță din fire, barza nu a mai avut putere sã îl ducã pânã la Miami, unde ar fi vrut el, pe plajele însorite pentru un poker pe dezbrãcate, cu multe fete în bikini și cokteil-uri colorate, și l-a scãpat din cioc în centrul stațiunii Vatra Dornei, undeva pe lângã Primãrie.

Încã de mic dãdea dedicații la tot blocul urlând ca din gurã de șarpe la duș, pânã când veneau vecinii și îi mulțumeau, oferindu-i în dar „Bãtuta ca la Moldova” ori „Pãlitura cu strigãturi”.

În 2003 s-a trezit în fața unui microfon adevãrat și a pãșit cu amândouã picioarele în lumea radioului. Lumea IMPACT-ului i-a adus și îi aduce mereu satisfacții și provocãri.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *