full screen background image

8 localități sucevene în carantină COVID

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis că în localităţile unde incidența cumulată a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile este mai mare de 3 la 1.000 de locuitori să fie interzisă desfășurarea activității în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole, activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor,  activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc și obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

Este cazul localităților Câmpulung Moldovenesc, Dorna Arini, Frasin, Fundu Moldovei, Gura Humorului, Sadova, Siret și Todirești.

În localităţile unde incidența cumulată a cazurilor COVID în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală de 3 la 1.000 de locuitori, activitatea restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30 % din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6 —23.

În această categorie sunt incluse Adâncata, Bălăceana, Berchișești, Botoșana, Cacica, Comănești, Fălticeni, Grămești, Iacobeni, Iupotești, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei, Moara, Mușenița, Pojorâta, Rădăuți, Stroiești, Suceava, Șcheia, Vatra Dornei și Zamostea.

De asemenea, purtarea măștii de protecție este obligatorie în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, zone de așteptare, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale și în proximitatea instituțiilor de învățământ.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *