full screen background image

Abonații Delgaz Grid, avertizați să verifice instalațiile de gaze naturale

Compania Delgaz Grid atrage atenția abonaților să verifice instalațiile de utilizare a gazelor naturale.

Asigurați-vă că instalația care deservește locuința dvs. nu prezintă defecțiuni ce pot genera acumulări de gaze și că aparatele de utilizare funcționează corespunzător, gazele arse fiind complet eliminate în exteriorul locuinței.

 

Verificările se realizează cu ajutorul unor aparate speciale, care pot detecta eventuale scurgeri de gaze naturale, sesizând modul de funcționare a arzătoarelor de gaz, starea îmbinărilor şi garniturilor acestora.

 

Se verifică, totodată, funcționarea aparatelor de măsurare, control, reglare și de siguranță, precum și echipamentul de reglare din instalațiile de utilizare gaze naturale.

 

Nu în ultimul rând este verificată stabilitatea conductelor și etanșeitatea îmbinării conductelor și armăturilor și, de asemenea, se verifică starea răsuflătorilor și a căminelor existente pe traseul instalației interioare.

 

În cazul în care se constată neconformități, acestea sunt remediate sau se iau măsuri de siguranță, până la remedierea acestora, numai de către firme autorizate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *