full screen background image

Academia Profesorului Digital la Suceava

Casa Corpului Didactic Suceava lansează sâmbătă – 12 martie ora 10, Academia Profesorului Digital – un proiect al Alianței pentru Educație Remedială pentru susținerea sistemului educațional din România.

 

Alianța pentru Educație Remedială este inițiativa a trei start-up-uri de profil: Brio, Kinderpedia și Livresq și este coordonată de profesorul MARCEL BARTIC.

Acest program gratuit de formare profesională oferă personalului didactic de conducere și personalului  didactic de predare sesiuni de formare privind utilizarea unor platforme de comunicare și management școlar, de testare standardizată și cu lecții digitale valoroase.

Prin parcurgerea acestui program se dorește abordarea integrată a digitalizării învățământului ca proces esențial al eficientizării managementului educațional, precum și al schimbării paradigmei prin care ne raportăm la progresul elevilor, dar și familiarizarea personalului didactic cu  instrumentele digitale de comunicare și de management educațional, cu evaluarea standardizată și cu realizarea lecțiilor digitale necesare unei educații de calitate.

Prima sesiune cu formatorii, față în față, va avea loc în Amfiteatrul Colegiului  Petru Rareș Suceava, iar următoarele 3 întâlniri, online.

Poți participa accesând link-ul de înscriere la https://kinderpedia-co.zoom.us/webinar/register/WN_dD4RHwHdQKOljYcj5P_xVQ

Partenerii proiectului sunt Inspectoratul Școlar, Primăria  și Colegiul Petru Rareș Suceava.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *