full screen background image

Accident cu patru autovehicule la Gura Humorului

La 20.01.2016, în jurul orei 14.00,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Ştefan cel Mare din orașul Gura Humorului, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, un tânăr de 27 de ani, din localitate, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de un bărbat de 38 de ani, din oraşul Frasin.

 

politie

 

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, a fost proiectat către înainte în autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Suceava, care, la rândul său, a fost proiectat în autoutilitara condusă de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

 

 

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 37 de ani şi a unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de acesta, cărora li s-au acordat îngrijirii medicale, însă nu au rămas internați în spital.

 

 

Cei 4 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *