full screen background image

Activități preventive ale polițiștilor suceveni

Conducerea Inspectoratului de Poliție Suceava a dispus intensificarea acţiunilor de prevenire şi combatere a evenimentelor rutiere cu implicarea biciclştilor, pe lângă acţiunile operative în teren fiind desfăşurate şi activităţi de informare şi responsabilizare a participanţilor la trafic.

 

 

Marți în intervalul orar 15 – 21 Serviciul Rutier a desfăşurat o acţiune pe linia combaterea nerespectării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice a bicicliştilor.

 

 

În cadrul acţiunii au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 37.365 lei.

 

 

Bicicliştilor le-au fost aplicate 85 de sanţiuni, iar conducătorilor de mopede 6 sancţiuni contravenţionale.

 

 

De asemenea, în cadrul acţiunii au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

 

Totodată, au fost fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier.

 

 

În paralel, poliţiştii de prevenire din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii dar şi poliţiştii de proximitate şi cei de la nivelul Secţiilor de poliţie rurală au desfăşurat   activităţi  preventive în special pe raza localităţilor din zona DN 17.

 

 

Au fost distribuite materiale preventive tinerilor identificaţi pe drumurile publice din Şcheia, Stroieşti, Ilişeşti, Păltinoasa.

 

 

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de analiză şi prevenire a criminalităţii au oferit copiilor şi adulţilor identificaţi mergând pe biciclete 30 de veste reflectorizante.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *