full screen background image

Adio, dar rămânem ”Prieteni”. Paul Iorga lansează o nouă piesă, alături de Ana Baniciu

Unde sunt noutățile suntem și noi! Paul Iorga și Ana Baniciu își spun adio dar rămân prieteni, cel puțin teoretic, dar cu siguranță muzical vorbind.

”De câte ori nu ne-am spus, fiecare dintre noi, că rămânem doar Prieteni cu o persoană tare dragă nouă? Și, de câte ori, am respectat întru totul acest lucru? Probabil că de prea puține ori. Dar, până la urmă, suntem oameni, iar vulnerabilitatea dată de aceste sentimente este ceea ce ne face să trăim. Sunt foarte fericit că am reușit să fac această piesă cu Ana, ne știm de o viață la propriu. […] Sper să vă placă și vouă noua noastră piesă. Și să rămâneți doar prieteni cu anumiți oameni dragi… sau, poate nu! Voi alegeți ”, spune Paul Iorga.

”Pe Paul îl știu încă din copilărie, de pe vremea în care stăteam în backstage la concertele taților noștri și ne doream să facem muzică! Se pare că Universul a ținut cu noi și iată că astăzi avem o piesă împreună! Mă bucur mult de colaborarea cu Paul, atât eu cât și tata, care a fost foarte emoționat când i-am dat vestea!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *