full screen background image

Admitere USV 2021: studenții au toate pârghiile pentru a-și explora potențialul

Pe 12 iulie va începe, la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, prima sesiune de admitere din acest an, la toate cele 10 facultăți. Instituția oferă un număr mare de locuri bugetate, în cadrul a peste 120 de programe de studiu de licenţă, masterat, doctorat, post-doctorat și formare continuă.

În fiecare lună, îți arătăm exact care este atmosfera din mediul academic, pentru a alege în cunoștință de cauză. De aceea, am demarat o serie de ediții speciale despre admiterea de la USV, reunite sub numele „Viitorul se învață”. În prima ediție am pus accentul pe activitățile creative și de voluntariat, care aduc un echilibru excelent în dezvoltarea academică, atunci când sunt exersate în paralel cu educația formală.
Invitații Alinei Andronic au fost Cosmin Panaite – regizor al Tatrului Studențesc Fabulinus și Mariana Prelipcianu, vicepreşedinte educaţional şi reprezentare în Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava.

„Cred că orice act cultural poate să ne ajute să dezvoltăm o societate puțin mai bună. […] Mi se pare o carte câștigătoare. Vă recomand să faceți același lucru, dragi studenți. Să munciți cu multă seriozitate, pentru că rezultatele vor apărea”, a scos în evidență regizorul Cosmin Panaite.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *