full screen background image

Aeroportul Suceava a pierdut cursele Wizz Air spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles, Paris și Bologna

Compania Wizz Air își va închide, începând din 28 octombrie, baza de pe Aeroportul Internațional Suceava, urmând să opereze în continuare zboruri pe 5 rute actuale – către Londra, Roma, Milano, Dortmund și Memmingen. 

Zborurile spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles, Paris și Bologna vor fi deservite de la baza din Iași.

Conducerea companiei a anunțat că măsura este luată în contextul “planurilor de ajustare a rețelei și de optimizare a activității din România, pentru a crește fiabilitatea operațională pentru clienții locali”.

În acest context, angajaților afectați de la baza din Suceava li se vor oferi oportunități de lucru în altă parte în rețeaua Wizz Air.

Directorul Wizz Air DIARMUID CONGHAILE a declarat că “operațiunile companiei din Suceava au devenit nesustenabile”, dar a adăugat că “Wizz Air nu va părăsi Suceava, ci va continua să opereze peste 50% din capacitatea sa anterioară”.

Clienții care au rezervat bilete online și care sunt afectați de schimbări vor fi notificați prin e-mail și pot opta pentru reprogramarea gratuită, pentru o rambursare de 120 % din tariful inițial sub formă de credit de companie sau rambursarea a 100 % din banii achitați.

 

 

CITEȘTE ȘI

AUDIO / Wizz Air a deschis bază de aeronave la Suceava și 5 noi destinații externe

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *