full screen background image

Aftermorning

Luni – Vineri 10.00 – 14.00

“Good After Morning!” Ce ar fi să auzi într-o zi că te salută cineva în felul ăsta? Şi de ce ar fi atât de ciudat? La urma urmei, după cum spunea cineva, dimineaţă e atunci când se trezeşte omu’, nu neapărat atunci când răsare soarele sau cântă cocoşul.

Aftermorningu’ e acea perioadă în care ai reuşit în sfârşit să te speli pe ochişori, ai băut deja un ceai sau o cafeluţă, dar parcă-parcă ar mai merge una, este atunci când priveşti zâmbind pisica ce se întinde şi faci şi tu la fel, este atunci când leneş iţi priveşti iubitul sau iubita şi-ntr-un zâmbet mut îi spui din ochi: ‘’What a night…’’.

 

Face radio din „anul 2000”, iar la Impact FM prezintă Aftermorning. E plin de viaţă, îşi adoră soţia şi iubeşte fotografia. Cu un umor fin şi cu o minte ageră aleargă mereu să caute ce se află în spatele oricărei informaţii.

În copilărie a făcut un post de radio prin cablu la el acasă, iar când s-a facut mai mare a intrat la un post de radio serios. Gabi este pasionat şi de călătorii aşa că de fiecare dată când prinde câteva zile libere porneşte împreună cu sufletul pereche să colinde lumea. Unii dintre colegi nu ştiu dacă Gabi e pasionat mai mult de radio sau de fotografie. El însă spune că nu se pot compara cele 2 pasiuni, fiecare având locul ei în inima lui.

Scăpat din cioc de barză în plină vară, pe 2 august a anului 1980 în localitatea Ştefăneşti de Argeş, Gabi Marian este omul care îți alungă somnul în fiecare zi de la 10 la 14.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *